Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Zwarte zitzak

De Terapy zitzak staat niet alleen mooi in je interieur, je rug is er ook heel blij mee! Wij vinden het belangrijk dat je even helemaal op kunt laden en onze ergonomische zitzak zorgt er voor dat je rug goed ondersteunt wordt. Omdat de zitzak een opvallend element is in je interieur is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Daarom kun je bij ons zitzakken kopen in allerlei kleuren. Ga je voor een kleur die overal bij past en heel stijlvol is? Kies dan voor een zwarte zitzak. Deze geeft je interieur meteen een chique uitstraling. En zwart is een kleur waar zowel mannen als vrouwen zich in kunnen vinden. Het hele gezin zal er dus blij mee zijn!

BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten zwarte zitzakken. Al deze zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en allemaal met hun eigen kwaliteiten. De afmetingen en vormen maken dat er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn verkrijgbaar in de kleur zwart! Verder kun je de zwarte zitzak combineren met één van onze accessoires zoals een houder voor je Ipad, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard is een zwarte Terapy zitzak ook heel goed te combineren met een andere kleur.

Is de zwarte zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet precies voor je ziet hoe een zwarte zitzak in jouw kamer staat. Wij kunnen je daarom graag kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de zwarte zitzak in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe lekker onze zitzakken zit en alle modellen uitproberen.

Zitzak voor elke ruimte

Een zwarte zitzak is erg mooi in de woonkamer. Het combineert eigenlijk wel met alle andere kleuren. Zowel neutrale kleuren als grijs en wit als meer sprekende kleuren zoals turqoise. Omdat zwart licht absorbeert is het een warme kleur. Op dit blog kun je lezen wat warme of juist koele kleuren doen met je interieur: https://www.shopinstijl.nl/juiste-kleur-interieur/ En hoewel zwart een kleur is die niet snel vies zal worden is het mooie dat je onze afneembare hoezen makkelijk kunt reinigen. Gooi de buitenhoes gewoon in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een zitzak van Terapy!

Is een zwarte zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, witte zitzakken of één van de vele andere kleuren.