Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Zwarte zitzak

Een zitzak zwart van Terapy staat niet alleen mooi in je interieur, je rug is er ook heel blij mee! Wij vinden het belangrijk dat je even helemaal op kunt laden en onze ergonomische zitzak zorgt er voor dat je rug goed ondersteund wordt. Omdat een kleine of grote zitzak een opvallend element is in je interieur is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Daarom kun je bij ons zitzakken kopen in allerlei kleuren. Ga je voor een kleur die overal bij past en heel stijlvol is? Kies dan voor een zwarte zitzak. Zo’n zitzak zwart geeft je interieur meteen een chique uitstraling. En zwart is een kleur waar zowel mannen als vrouwen zich in kunnen vinden. Het hele gezin zal er dus blij mee zijn!

BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Zwarte Zitzak  Toby

Toby

€79.15

Verschillende modellen zwarte zitzakken

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten zwarte zitzakken. Al deze zwarte zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en elk model heeft zijn eigen kwaliteiten. De afmetingen en vormen maken dat er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als zitzak zwart! Verder kun je de zwarte zitzakken combineren met één van onze accessoires zoals een houder voor je Ipad, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van zwarte zitzakken van. Uiteraard is een zitzak zwart van Terapy ook heel goed te combineren met een andere kleur.

Is de zwarte zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet precies voor je ziet hoe een zwarte zitzak in jouw kamer staat. Wij willen je daarom graag kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de zwarte zitzak in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen ons op kantoor in Amsterdam Westpoort. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe lekker een zwarte zitzak zit en alle modellen uitproberen.

Zitzak zwart voor elke ruimte

Een zwarte zitzak is geschikt voor elke ruimte. Een zitzak zwart combineert namelijk met alle andere kleuren van de regenboog. Zowel neutrale kleuren zoals grijs en wit en ook meer sprekende kleuren zoals turquoise passen perfect bij een zwarte zitzak. Omdat zwart licht absorbeert is het een warme kleur. Op deze blog kun je lezen wat warme of juist koele kleuren doen met je interieurr: https://www.shopinstijl.nl/juiste-kleur-interieur/ . En hoewel een zitzak zwart een kleur heeft die niet snel vies zal worden is het mooie dat je onze afneembare hoezen van de zwarte zitzakken makkelijk kunt wassen in de wasmachine. Zo kan iedereen eindeloos relaxen in een zwarte zitzak van Terapy!

Is een zwarte zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur maar wil je wel liever een rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzak, witte zitzak of één van de vele andere kleuren.