Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Zand zitzak

Een zand zitzak van Terapy staat niet alleen prachtig in je interieur maar is ook nog eens goed voor je rug! Wij vinden het belangrijk dat je je even helemaal terug kunt trekken en je iets goeds doet voor je lichaam. Daarom zorgen we ervoor dat onze zand zitzakken je rug optimaal ondersteunen en je zo weer helemaal opgeladen verder kunt. Een zitzak moet daarnaast uiteraard mooi in de kamer staan. Wij hebben daarom verschillende kleuren beschikbaar, waaronder de onderstaande kleuren van de zitzak zand. Deze rustige en neutrale kleur kun je gemakkelijk met elk meubelstuk combineren!

BESTEL Zitzak Zand Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Toby

Toby

€79.15
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Toby

Toby

€79.15

Al onze modellen beschikbaar als zandkleurige zitzak

Onze zand zitzakken zijn er in verschillende modellen, elke zandkleurige zitzak met hun eigen afmeting, vorm en kwaliteit. Misschien ben je op zoek naar een grote zitzak zand om languit op te liggen of juist een handzaam formaat voor een kleine kamer. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als zand zitzak! We hebben ook een aantal accessoires in ons grote assortiment zoals kleine kussentjes die in hetzelfde kleurenpalet als de zand zitzakken te bestellen zijn. Zo zorg je samen met de zitzak zand voor eenheid in je interieur. Ben je juist op zoek naar contrast? Combineer je zand zitzak van Terapy dan met een van de andere kleuren!

Is de zandkleurige zitzak iets voor jouw interieur?

Onze zandkleur is een van de kleuren die het makkelijkst te combineren is met andere kleuren. Toch snappen we heel goed dat je de stof van de zand zitzakken even in het echt wilt zien en voelen. We sturen je daarom graag kosteloos een kleurenstaal toe. Neem thuis je tijd en bekijk of de kleur van de zand zitzakken in jouw interieur past. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ook kun je alle zand zitzakken uitproberen bij ons kantoor in Amsterdam. Niet alleen kan je dan de exacte kleur zien van onze zand zitzak, ook kan je gelijk even testen hoe heerlijk je kunt ontspannen op onze verschillende modellen van de zitzak zand. Je kunt de zand zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Zitzak zand voor elke ruimte

Een zand zitzak staat erg mooi in de woonkamer omdat deze kleur werkelijk met alles te combineren is. Het is zo’n kleur waar je niet snel aan denkt maar waar je uiteindelijk jarenlang plezier van hebt. Het mooie is dat een zandkleurige zitzak niet erg gevoelig is voor vlekken en daarom een veilige kleur als er veel gebruik gemaakt wordt van je zitzak zand. En mocht er toch een keer een vlek op de hoes gekomen zijn dan kun je de afneembare buitenhoes van al onze zand zitzakken snel in de wasmachine gooien en op 30 graden wassen. De hoes van de zand zitzak is dan weer als nieuw zodat iedereen erin kan loungen en relaxen!

Is een zandkleurige zitzak toch niet helemaal de kleur die je zoekt maar wil je wel een neutrale kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, witte zitzakken of doe eens gek en ga voor een opvallende kleur.