Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Zand zitzak

Een Terapy element staast niet alleen prachtig in je interieur maar is ook nog eens goed voor je rug! Wij vinden het belangrijk dat je je even helemaal terug kunt trekken en je iets goeds doet voor je lichaam en daarom zorgen we dat onze zitzakken je rug optimaal ondersteunen en je zo weer helemaal opgeladen opstaat. Een zitzak moet daarnaast uiteraard mooi in de kamer staan. Daarom hebben we wel 15 verschillende kleuren. Ga je voor een rustige, neutrale kleur? Kies dan voor onze zandkleurige zitzak!

BESTEL Zitzak Zand Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Zitzak Zand Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

De zand zitzak is er in verschillende modellen met allemaal hun eigen afmeting, vorm en eigen kwaliteit. Misschien ben je op zoek naar een groot model om languit op te liggen of juist een handzaam formaat voor een kleine kamer. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in zandkleur! We hebben ook een aantal accesoires in het assortiment zoals kleine kussentjes die in hetzelfde kleurenpalet te bestellen zijn. Zo zorg je voor eenheid in je interieur. Ben je juist op zoek naar contrast? Combineer je zand zitzak van Terapy dan met een van de andere kleuren!

Is de zandkleurige zitzak iets voor jouw interieur?

Onze zandkleur is een van de kleuren die het makkelijkst te combineren is. Toch snappen we heel goed dat je de stof even in het echt wilt zien. We sturen je daarom ook graag kosteloos een kleurenstaal toe. Neem thuis je tijd en bekijk welke kleur het beste past. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien van onze zand zitzak én gelijk even testen hoe heerlijk je kunt ontspannen op onze verschillende modellen. Je kunt de zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Zitzak voor elke ruimte

Een zand zitzak is erg mooi in de woonkamer omdat deze kleur werkelijk met alles te combineren is. Het is zo een kleur waar je niet snel aan denkt maar waar je uiteindelijk jarenlang plezier van hebt. Het mooie is dat een zandkleurige zitzak niet erg gevoelig is en daarom een veilige kleur als er veel gebruik gemaakt wordt van je zitzak. En mocht er toch een keer een vlek op de hoes gekomen zijn dan kun je de afneembare buitenhoes snel in de wasmachine gooien en op 30 graden wassen. De hoes is weer als nieuw en iedereen kan lekker relaxen in een zitzak van Terapy!

Is een zandkleurige zitzak toch niet helemaal de kleur die je zoekt maar wil je wel een neutrale kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, witte zitzakken of één van de vele andere kleuren.