Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Witte zitzak

Met een Terapy zitzak knapt niet alleen je interieur op, maar ook je rug! Omdat wij het belangrijk vinden dat je je even helemaal terug kunt trekken en je iets goeds doet voor je lichaam zorgen we dat onze zitzakken je rug optimaal ondersteunen en je zo weer helemaal opgeladen opstaat. Een zitzak moet daarnaast natuurlijk ook mooi in de kamer staan. Daarom hebben we wel 15 verschillende kleuren. Ga je voor een rustige, neutrale kleur? Kies dan voor onze witte zitzak!

BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

De witte zitzak is mooi off-white en we hebben verschillende modellen voor je. Alle modellen hebben hun eigen afmeting, vorm en eigen kwaliteit. Misschien ben je op zoek naar een groot model om languit op te liggen of juist een handzaam formaat voor een kleine kamer. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur wit! We hebben ook een aantal accesoires in het assortiment zoals kleine kussentjes die in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn. Zo zorg je voor eenheid in je interieur. Ben je juist op zoek naar contrast? Combineer je witte zitzak van Terapy dan met een van de andere kleuren!

Is de witte zitzak iets voor jouw interieur?

Omdat niet elke kleur wit hetzelfde is kunnen we ons voorstellen dat je dit in het echt wilt zien. We sturen je daarom ook graag kosteloos een kleurenstaal toe. Neem thuis je tijd en bekijk welke kleur het beste past. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien van onze witte zitzak én gelijk even testen hoe heerlijk je kunt ontspannen op onze verschillende modellen. Je kunt de zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Zitzak voor elke ruimte

Een witte zitzak zal erg mooi zijn in de woonkamer omdat wit een kleur is die rust brengt en kleine ruimtes lichter maakt. En wat dacht je van een witte zitzak in de slaapkamer? Heerlijk om daar in de ochtend even neer te kunnen ploffen. Daarbij is off-white goed te combineren met de meest uiteenlopende kleuren. En als je twijfelt omdat wit een besmettelijke kleur is dan hebben we goed nieuws! Je kunt de hoezen van de Terapy zitzakken gewoon wassen! Gooi de afneembare buitenhoes snel in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een zitzak van Terapy!

Is een witte zitzak toch niet helemaal de kleur die je zoekt maar wil je wel een neutrale kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, zandkleurige zitzakken of één van de vele andere kleuren.