Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Witte zitzak

Met een witte zitzak van Terapy knapt niet alleen je interieur op, maar ook je rug! Omdat wij het belangrijk vinden dat je je even helemaal terug kunt trekken en je iets goeds doet voor je lichaam hebben we een zitzak ontwikkeld die je rug optimaal ondersteunt en je zo weer helemaal opgeladen bent voor de rest van de dag. Een meubelstuk moet daarnaast natuurlijk ook mooi in de kamer staan. Daarom hebben we wel 15 verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een rustige en neutrale kleur? Kies dan voor een van onze witte zitzakken!

BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Elly

Elly

€149.95
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Sydney

Sydney

€109.95
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Baloo

Baloo

€224.95
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Dino

Dino

€429.00
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Uli

Uli

€96.95
BESTEL Zitzak Witte Zitzak  Toby

Toby

€87.95

Witte zitzakken voor extreme lounging!

Onze zitzak wit heeft een mooie off-white kleur en we hebben verschillende modellen witte zitzakken beschikbaar. Ben je op zoek naar een grote witte zitzak om in je eentje of samen met iemand op te liggen? Kies dan voor een van onze grote zitzakken Baloo, Ollie of Dino. Of ben je juist op zoek naar een handzaam formaat witte zitzak voor een kleine kamer dan kun je kiezen uit de volgende witte zitzakken: Elly, Sydney of Stanley. Deze witte zitzakken kunnen zowel als kinder zitzak worden gebruikt, en als zitzak voor volwassenen. Ook hebben we een aantal accesoires in ons assortiment zoals kleine kussentjes die in dezelfde kleur als de zitzak wit verkrijgbaar zijn. Hiermee zorg je voor eenheid in je interieur. Ben je juist op zoek naar contrast? Combineer je zitzak wit van Terapy dan met een van de andere kleuren!

Is de witte zitzak iets voor jouw interieur?

Omdat niet elke kleur wit hetzelfde is kunnen we ons voorstellen dat je de zitzak wit in het echt wilt zien. Dat kan bij ons kantoor in Amsterdam. Daar kun je al onze witte zitzakken uitproberen. En is Amsterdam te ver? Dan kunnen we je ook kosteloos een kleurenstaal toesturen. Dan kun je de kleur van de zitzak wit rustig thuis bekijken. Wil je graag zo’n kleurenstaal ontvangen? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Uiteraard kun je ons ook op die manier bereiken voor alle andere vragen over de witte zitzakken en andere accessoires.

Zitzak wit voor verschillende kamers

Een witte zitzak zal erg mooi staan in de woonkamer omdat wit een kleur is die rust brengt en kleine ruimtes lichter maakt. En wat denk je van een zitzak wit in de slaapkamer? Heerlijk om in de ochtend even neer te kunnen ploffen in de witte zitzak om rustig wakker te worden. Daarbij is off-white goed te combineren met de meest uiteenlopende kleuren. En als je twijfelt omdat een witte zitzak een besmettelijke kleur heeft, dan hebben we goed nieuws! Je kunt de hoezen van de witte zitzakken gewoon wassen! Was de afneembare buitenhoes van de zitzak wit op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een witte zitzak van Terapy!

Is een witte zitzak toch niet helemaal de kleur die je zoekt maar wil je wel een neutrale kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, zwarte zitzakken of één van de vele andere kleuren.