Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Roze zitzak

De roze zitzakken van Terapy vrolijken niet alleen je interieur op, ze zijn ook nog eens goed voor je rug! Voor ons is het belangrijk dat je even helemaal kunt ontspannen en dat een zitzaker voor zorgt dat je een gezonde houding aanneemt. De zitzak is daarmee een belangrijk onderdeel van je interieur en dus wil je een kleur die daar goed bij pas. Zoek je een kleur die elke ruimte meteen opvrolijkt? Kies dan voor een roze zitzak. Deze roze zitzakken geven geven je interieur meteen een warme maar toch ook frisse uitstraling. En uiteraard is een zitzak roze ook de droom van veel meisjes om hun kinderkamer helemaal af te maken!

BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Roze Zitzak  Toby

Toby

€79.15

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten roze zitzakken. Deze kun je bij ons bestellen in verschillende vormen elk model heeft zijn eigen kwaliteiten. Kies voor een tweepersoons roze zitzak om samen met je gezin te kunnen ontspannen of juist een kleine roze zitzak als je weinig ruimte hebt. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als zitzak roze! Verder kun je de roze zitzak combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van roze zitzakken van. Je kan er ook voor kiezen om de zitzak roze juist speels te combineren met een andere kleur.

Is de roze zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om te bedenken hoe de roze zitzak staat in jouw interieur. Dat snappen wij heel goed en daarom kunnen we jou kosteloos een kleurenstaal toesturen van de roze zitzakken en ook andere kleuren dan de zitzak roze. Daardoor kun je beter bepalen of de roze zitzak past bij de andere meubels. Of wie weet val je voor een van onze andere kleuren die te vinden zijn op de kleurenstaal! Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe lekker onze roze zitzakken zitten en alle modellen uitproberen

Zitzak roze voor elke ruimte

Een roze zitzak zal erg mooi zijn in de woon- en kinderkamer. De zitzak roze combineert namelijk mooi met neutrale kleuren zoals zwart, grijs of wit. Kinderen zijn ook dol op onze roze zitzakken en ze geven de ideale ondersteuning tijdens het lezen of gamen. En het mooie is dat onze roze zitzakken makkelijk te reinigen zijn omdat ze omhuld zijn met zachte, afneembare katoenen hoezen. Gooi de buitenhoes in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een zitzak roze van Terapy!

Is een roze zitzak toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een sprekende kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, paarse zitzakken of één van de vele andere kleuren.