Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Rode zitzak

De rode zitzak is niet alleen een mooi item in je kamer, hij helpt je ook nog eens te ontspannen! Het is, zeker als je het druk hebt, heel belangrijk om je af en toe weer helemaal op te laden. En omdat de rode zitzakken van Terapy je optimaal ondersteunen, wordt je rug ontlast en kun je heerlijk relaxen. Een zitzak is daarmee een belangrijk onderdeel van je interieur en een goede kleur maakt het helemaal af. Zoek je een kleur die elke ruimte meteen opvrolijkt? Kies dan voor een zitzak rood of bordeaux. Deze kleuren geven je interieur meteen een warme en energieke uitstraling. En uiteraard is een rode zitzak de blikvanger in elke kinderkamer!

BESTEL Zitzak Rode Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Toby

Toby

€79.15
BESTEL Zitzak Rode Zitzak Toby

Toby

€79.15

Bordeaux en rode zitzakken

In ons assortiment hebben wij naast een zitzak rood ook bordeaux rode zitzakken. Van beide kleuren hebben we verschillende vormen met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zoek je een grote zitzak waar je languit op kunt liggen of juist een kleine kinder zitzak die in elk hoekje past? We hebben het allemaal. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als zitzak rood! Verder kun je de rode zitzak combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur als de rode zitzakken verkrijgbaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de warme kleur van de zitzak rood te combineren met een neutrale kleur.

Welke kleur van de rode zitzak past het beste bij jou?

Wij begrijpen dat het moeilijk is om je voor te stellen hoe de rode zitzak staat in jouw interieur en welke tint van de zitzak rood of bordeaux het precies is. Daarom kunnen we je kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de zitzak rood net zo is als je in gedachten hebt. Of wie weet val je voor een van onze andere levendige kleuren! Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je bent uiteraard ook welkom bij ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de precieze kleur zien én gelijk even testen hoe lekker onze rode zitzakken zitten en opmeten welke maat zitzak rood het beste past.

In welke ruimte kunnen de rode zitzakken worden geplaats?

Een rode zitzak kan erg mooi zijn in de woonkamer als echte blikvanger. De bordeaux rode zitzakken hebben een chique uitstraling en combineren mooi met neutrale kleuren zoals grijs of wit. Kinderen zijn ook dol op onze rode zitzakken en ze geven de ideale ondersteuning tijdens het lezen of gamen. Juist felle kleuren stimuleren de zintuigen van kinderen en daarom worden ze vaak aangetrokken tot onze rode zitzakken. En het mooie is dat al onze modellen makkelijk te reinigen zijn omdat ze afneembare katoenen hoezen hebben. Gooi de buitenhoes van de rode zitzak in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan je steeds weer genieten van de rode zitzak!

Is een zitzak rood toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een sprekende kleur? Kijk dan ook eens naar onze oranje zitzakken, groene zitzakken of één van de vele andere kleuren.