Online Shop

Dit is onze Terapy Familie.
All onze producten zijn gemaakt van zacht rekbaar katoen, waardoor ze super comfy en ergonomisch zijn.

Rode zitzak

De Terapy zitzak is niet alleen een mooi item in je kamer, hij helpt je ook nog eens te ontspannen! Het is, zeker als je het druk hebt, heel belangrijk om je af en toe weer helemaal op te laden. En omdat een zitzak van Terapy je optimaal ondersteunt wordt je rug ontlast en kun je heerlijk relaxen. De zitzak is daarmee een belangrijk onderdeel van je interieur en een goede kleur maakt het helemaal af. Zoek je een kleur die elke ruimte meteen opvrolijkt? Kies dan voor een rode of bordeaux zitzak. Deze kleur geeft je interieur meteen een warme en energieke uitstraling. En uiteraard is een rode zitzak de blikvanger in elke kinderkamer!

BESTEL Rode Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Rode Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Rode Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Rode Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Rode Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Rode Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Rode Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Rode Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Rode Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Rode Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Rode Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Rode Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Rode Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Rode Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij naast rood ook een bordeaux zitzak. Van beide kleuren hebben we verschillende vormen met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zoek je een grote zitzak waar je languit op kunt liggen of juist een kleine die in elk hoekje past? We hebben het allemaal. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur rood! Verder kun je de rode zitzak combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Of kies er juist voor om de warme kleur rood te combineren met een neutrale kleur.

Is de rode zitzak iets voor jouw interieur?

Wij begrijpen dat het moeilijk is om je voor te stellen hoe de rode zitzak staat in jouw interieur en welke tint rood of bordeaux het precies is. Daarom kunnen we je kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of het net zo is als je in gedachten hebt. Of wie weet val je voor een van onze andere levendige kleuren! Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt uiteraard ook langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de precieze kleur zien én gelijk even testen hoe lekker onze zitzakken zit en verschillende modellen uitproberen.

Zitzak voor elke ruimte

Een rode zitzak kan erg mooi zijn in de woonkamer als echte blikvanger. De bordeux zitzak heeft een chique uitstraling en combineert mooi met neutrale kleuren zoals grijs of wit. Kinderen zijn ook dol op onze zitzakken en ze geven de ideale ondersteuning tijdens het lezen of gamen. Juist felle kleuren stimuleren de zintuigen van kinderen en daarom worden ze vaak aangetrokken tot onze rode zitzakken. En het mooie is dat onze zitzakken makkelijk te reinigen zijn omdat ze afneembare katoenen hoezen hebben. Gooi de buitenhoes van de rode zitzak in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen genieten van de rode zitzak!

Is een rode zitzak toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een sprekende kleur? Kijk dan ook eens naar onze oranje zitzakken, groene zitzakken of één van de vele andere kleuren.