Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Paarse zitzak

De paarse zitzak is niet alleen een prachtig element in je interieur, maar ook een weldaad voor je rug. Omdat we tegenwoordig veel te veel zittend werk verrichten vinden we het belangrijk dat je tussendoor kunt ontspannen en goed kunt opladen. Onze ergonomische paarse zitzak zorgt er daarom voor dat je rug optimaal ondersteund wordt. En je weer met nieuwe energie verder kan. Omdat een zitzak een opvallend element is in je interieur is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Wil je een kleur die overal bij past en ook nog eens stijlvol is? Kies dan een van onze paarse zitzakken.

BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Toby

Toby

€79.15
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Toby

Toby

€79.15

Aubergine en lila paarse zitzakken

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten paarse zitzakken. Elke zitzak paars kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en elk model heeft daardoor zijn eigen zitcomfort. Op de grote paarse zitzakken Baloo en Dino kun je bijvoorbeeld lekker languit liggen, in je eentje of samen met iemand anders. En de kleinere paarse zitzakken kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen gebruiken. En doordat de zitzak paars gemaakt is van lichte materialen kun je deze gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Bovendien is de paarse zitzak ook speels en stijlvol te combineren met andere accessoires in je interieur.

Hoe staat een paarse zitzak in jouw interieur?

Soms wil je een kleur eerst graag in het echt zien en de stof kunnen voelen. Dat snappen wij heel goed en daarom kunnen we je kosteloos een kleurenstaal toesturen waarop je de kleur van de zitzak paars kan zien. Hiermee kun je beter bepalen of de zitzak paars in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. En omdat niet alleen de kleur van de paarse zitzakken op de de kleurenstaal zit zou je zomaar voor een andere kleur kunnen vallen! Je kan ons bellen of mailen wanneer je wil dat wij een kleurenstaal van de paarse zitzakken naar je opsturen. Ook ben je van harte welkom bij ons kantoor in Amsterdam. We hebben hier alle paarse zitzakken uitgestald en zo kun je alle modellen op je gemak zien en uitproberen. Ook kun je de paarse zitzak die je kiest direct mee naar huis nemen, zodat je de zitzak paars meteen in huis hebt!

Een paarse zitzak in jouw woning?

Een paarse zitzak kan je met veel andere kleuren combineren. Een zitzak paars heeft namelijk een chique en warme uitstraling en past daardoor goed bij lichtere kleuren zoals wit en lichtgrijs. Paarse zitzakken hebben bovendien een kleur die bij alle seizoenen past en toch afwijkt van de standaard kleuren. Bovendien zal een zitzak paars niet zo snel vies worden. Maar mocht je de hoes toch willen reinigen dan kun je deze bij 30 graden gewoon in de wasmachine wassen. Je zitzak paars is dan weer als nieuw en je kunt er weer heerlijk op neerploffen!

Is een paarse zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur en ben je op zoek naar een andere rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, zwarte zitzakken of één van de vele andere kleuren.