Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Paarse zitzak

De paarse zitzak is niet alleen een prachtig element in je interieur, maar ook een weldaad voor je rug. Omdat we tegenwoordig veel te veel zitten vinden we het belangrijk dat je je even goed kunt opladen. Onze ergonomische Paarse zitzak zorgt er voor dat je rug optimaal ondersteunt wordt. Omdat de zitzak een opvallend element is in je interieur is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Daarom kun je bij ons zitzakken kopen in wel 15 verschillende kleuren. Ga je voor een kleur die overal bij past en heel stijlvol is? Kies dan voor een paarse zitzak.

BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Zitzak Paarse Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten paarse zitzakken. Al deze zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en allemaal met hun eigen kwaliteiten. De afmetingen en vormen maken dat er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn verkrijgbaar in de kleur Paarse! Verder kun je de paarse zitzak combineren met één van onze accessoires zoals een houder voor je Ipad, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard is deze kleur ook heel goed te combineren met een van onze andere kleuren voor een speels effect.

Is de paarse zitzak iets voor jouw interieur?

Soms wil je een kleur eerst graag in het echt zien en de stof kunnen voelen. Dat snappen wij heel goed en daarom kunnen we je kosteloos een kleurenstaal toesturen. Hiermee kun je beter bepalen of de paarse zitzak in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. En omdat alle andere kleuren ook bij de kleurenstaal zitten zou je zomaar voor een andere kleur kunnen vallen! Je kunt ons hiervoor even bellen of mailen. En je bent van harte welkom op op ons kantoor in Amsterdam. We hebben hier alle modellen en kleuren in de showroom en zo kun je alles op je gemak zien en uitproberen. Je kunt de zitzak van je keuze dan direct mee naar huis nemen!

Zitzak voor elke ruimte

Een paarse zitzak is erg mooi in de woonkamer. Het combineert eigenlijk wel met alle andere kleuren. Het heeft een chique en warme uitstraling in de winter en combineert ook goed met lichtere kleuren zoals wit en lichtgrijs. Zo is dit een kleur die bij alle seizoenen past en toch afwijkt van de standaard kleuren. En een paarse zitzak zal niet zo snel vies worden. Maar mocht je de hoes toch willen reinigen dan kun je deze bij 30 graden gewoon in de wasmachine wassen. Je zitzak is dan weer als nieuw en je kunt er weer heerlijk op neerploffen!

Is een paarse zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, zwarte zitzakken of één van de vele andere kleuren.