Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Oranje zitzak

Met een oranje zitzak haal je de zon in huis! Dit is de perfecte kleur die opvalt en elke kamer kan opvrolijken. Ben je op zoek naar een meubelstuk dat niet alleen mooi staat in je kamer maar ook nog eens goed is voor je rug? Dan ben je aan het goede adres bij Terapy! Wij geloven dat iedereen tijd nodig heeft om weer op te laden en daarom hebben wij de Terapy zitzak ontwikkeld die je rug optimaal ondersteunt. Omdat een zitzak een belangrijk onderdeel vormt in je interieur hebben wij 15 verschillende kleuren. De oranje zitzak is een van onze opvallendste kleuren en vormt zowel een warme als vrolijke eyecatcher in je huis.

BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Toby

Toby

€79.15

De zitzak oranje in verschillende vormen en maten

Wij maken de oranje zitzakken in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kleine oranje zitzakken die je kan gebruiken als kinder zitzak en grote zitzakken voor het hele gezin. Door de diverse afmetingen en vormen is er voor elke ruimte en ieder mens een geschikte zitzak oranje. En uiteraard bieden al onze oranje zitzakken het ultieme zitcomfort. Ook zijn alle oranje zitzakken te combineren met één van onze accessoires, want deze zijn in dezelfde kleur als de zitzak oranje verkrijgbaar. Zo vormen de oranje zitzakken en bijvoorbeeld kussentjes of tablet houder een mooi geheel. Uiteraard kan je de zitzak oranje ook speels combineren met een andere kleur.

Hoe staat een oranje zitzak in jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je een oranje zitzak wellicht een gewaagde kleur vindt en je de kleur van de oranje zitzakken eerst in het echt wilt zien. We kunnen je daarom kosteloos een kleurenstaal toesturen om beter te bepalen of de zitzak oranje past bij de andere meubels. Of wie weet val je toch niet voor de zitzak oranje, maar voor een van onze andere kleuren! Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt uiteraard ook alle oranje zitzakken uitproberen bij onze vestiging in Amsterdam. Dan kun je niet alleen de oranje zitzak kleur bekijken, maar ook testen welk model van alle oranje zitzakken het beste bij jou past.

Oranje zitzakken, zo in de was!

Oranje is een warme kleur die sfeer brengt in elke kamer. Een oranje zitzak combineert ook mooi met neutrale kleuren zoals zwart, grijs of wit. Als je een zitzak oranje zoekt voor in je werkkamer om te kunnen ontspannen als je lang achter je computer hebt gezeten, dan is oranje ook een goede kleur. Energiek en fris, precies wat je op zo een moment nodig hebt! En wil je een keer een andere kleur hoes voor je zitzak oranje? Of je oranje zitzak hoes reinigen? Dat kan makkelijk omdat de afneembare hoezen niet alleen in de wasmachine kunnen en op 30 graden gewassen kunnen worden, maar ook omdat je alle hoezen los bij ons kunt bestellen. Zo kan je lang genieten van je Terapy zitzak oranje!

Is een oranje zitzak toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een andere vrolijke kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, roze zitzakken of één van de vele andere kleuren.