Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Oranje zitzak

Als je een meubelstuk zoekt dat niet alleen mooi staat in je kamer maar ook nog eens goed is vooor je rug dan ben je aan het goede adres bij Terapy! Wij geloven dat iedereen tijd nodig heeft om weer op te laden en daarom hebben wij de Terapy zitzak ontwikkeld die je rug optimaal ondersteunt. Omdat de zitzak een belangrijk onderdeel is in je interieur hebben wij wel 14 verschillende kleuren. Zoek je een zitzak die opvalt en elke kamer kan opvrolijken? Kies dan voor een oranje zitzak en je haalt meteen de zon in huis!

BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Oranje Zitzak  Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten oranje zitzakken. Oranje zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en allemaal met hun eigen kwaliteiten. Door de diverse afmetingen en vormen is er voor elke ruimte en ieder mens een geschikte zitzak. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur oranje! Verder kun je de oranje zitzak combineren met één van onze accessoires, want deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo vormen zitzak en bijvoorbeeld kussentjes of ipad houder een mooi geheel. Of kies er juist voor om je Terapy zitzak speels te combineren met een andere kleur.

Is de oranje zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je een oranje zitzak wellicht een gewaagde kleur vindt en je de kleur eens in het echt wilt zien. We kunnen je daarom kosteloos een kleurenstaal toesturen om beter te bepalen of de oranje zitzak past bij de andere meubels. Of wie weet val je voor een van onze andere kleuren! Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt uiteraard altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de niet alleen de oranje kleur zien maar ook even testen hoe lekker onze zitzakken zitten en alle modellen uitproberen.

Zitzak voor elke ruimte

Oranje is een hele warme kleur die sfeer brengt in elke kamer. Een oranje zitzak combineert ook mooi met neutrale kleuren zoals zwart, grijs of wit. Als je een zitzak zoekt voor in je werkkamer om te kunnen ontspannen als je lang achter je computer zit dan is oranje ook een goede kleur. Energiek en fris, precies wat je op zo een moment nodig hebt! En wil je een keer een andere kleur hoes? Of je oranje zitzak hoes reinigen? Dat kan omdat de afneembare hoezen niet alleen in de wasmachine kunnen en op 30 graden gewassen worden, maar ook omdat je alle hoezen los bij ons kunt bestellen. Zo kan je lang genieten van je Terapy zitzak!

Is een oranje zitzak toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een sprekende kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, roze zitzakken of één van de vele andere kleuren.