Zwarte zitzakken

Een zwarte zitzak van Terapy is ergonomisch verantwoord en ook nog eens erg stijlvol. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je een goede houding aanneemt tijdens het rechargen! Zwart is daarnaast neutraal qua uitstraling, zodat iedereen zich erin kan vinden. Bekijk hieronder ons aanbod. Toch liever een andere kleur? Kijk dan even bij onze andere varianten.

Aimée zitzak

vanaf 219.95
Aimée zitzak

Baloo zitzak

vanaf 249.95
Baloo zitzak

Dino zitzak

vanaf 469.95
Dino zitzak

Eeny, Meeny & Miny kussenset

vanaf 86.95
Eeny, Meeny & Miny kussenset

Elly zitzak

vanaf 164.95
Elly zitzak

Giarno zitzak

vanaf 419.95
Giarno zitzak

Izzy draagdoek

vanaf 64.95
Izzy draagdoek

Loungechair Barry

vanaf 239.00
Loungechair Barry

Ollie zitzak

vanaf 269.95
Ollie zitzak

Provence geurkaars

vanaf 36.95
Provence geurkaars

Ringo meditatiekussen

vanaf 39.95
Ringo meditatiekussen

Stanley zitzak

vanaf 174.95
Stanley zitzak

Sydney zitzak

vanaf 119.95
Sydney zitzak

Toby rugleuning

vanaf 109.95
Toby rugleuning

Toby rugleuning hoes

vanaf 79.95
Toby rugleuning hoes

Toby zwangerschapskussen

vanaf 109.95
Toby zwangerschapskussen

Verschillende varianten zwarte zitzakken
Bij Terapy begrijpen we dat je een zitzak wil die zowel mooi als ergonomisch is. Goed nieuws, alle zitzakken zijn ergonomisch en omdat we zoveel verschillende varianten hebben zit er altijd wel iets voor je tussen. Onze zitzakken bestaan ook uit meerdere modellen, van groot tot klein.
De populaire varianten Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn ook allemaal in het zwart verkrijgbaar.

Helemaal enthousiast over je nieuwe zwarte zitzak? Om het nog leuker te maken hebben we bijpassende accessoires. Zo kun je bij de zwarte variant bijvoorbeeld perfect een iPad-houder combineren.
Past zwart wel echt bij mij?
Wij kunnen ons voorstellen dat je niet precies voor je ziet hoe een zwarte zitzak in jouw kamer staat. Wij willen je daarom graag kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de zwarte zitzak in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen om lekker op te laden op ons kantoor in Amsterdam Westpoort. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe lekker een zo’n Terapy-zak zit.
Zwarte zitzakken ideaal te combineren
Een zwarte zitzak is geschikt voor elke ruimte. Een zwarte zitzak combineert namelijk met alle andere kleuren van de regenboog en dus ook al onze andere zitzakken. Zowel neutrale kleuren als grijs en wit en ook meer sprekende kleuren zoals turquoise passen perfect bij een zwart. Omdat zwart licht absorbeert is het een warme kleur. En hoewel zwart een kleur is die niet snel vies wordt is het mooie dat je onze afneembare hoezen makkelijk kunt wassen in de wasmachine. Zo kan iedereen eindeloos relaxen in een zitzak van Terapy!

Is een zwarte zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur maar wil je wel liever een rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakwitte zitzak of één van de vele andere kleuren wanneer je toch liever een felle kleur hebt.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Vragen of meer informatie?

Ga naar Service & Support