Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Groene zitzak

De Terapy zitzak staat om twee dingen bekend: de ondersteuning van de wervelkolom en de vele kleuren. Wij vinden het belangrijk dat je in de zitzak even rustig kan relaxen en daarbij een goede en gezonde houding aanneemt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat de zitzak er leuk uitziet in je interieur. Kleur is daarbij zeker belangrijk. Kan je kamer wel een eyecatcher gebruiken? Neem dan een groene zitzak! De kleur groen staat niet alleen binnen goed, maar ook buiten.

BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In onze collectie hebben wij veel verschillende soorten groene zitzakken. Elke zitzak heeft zijn eigen vorm en daarmee zijn eigen kwaliteit. Denk aan een groot model waar je languit op kunt liggen of een kleinere voor je kinderen. De modellen Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur groen! Daarnaast hebben we veel verschillende accesoires die je in dezelfde kleur kunt bestellen als je groene zitzak. Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere kleur voor een speels effect.

Past de groene zitzak bij jouw interieur?

Waarschijnlijk heb je een beeld van de groene zitzak in je hoofd maar weet je niet zeker hoe de kleur er in het echt uit ziet. Dan kunnen we je helpen door je kosteloos een kleurenstaal toe te sturen. Ook de andere kleuren krijg je dan en wie weet val je toch voor een andere hoes. Neem voor een kleurenstaal telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt uiteraard ook even langskomen op ons kantoor in Amsterdam en in het echt kennis maken met al onze modellen en meteen testen hoe lekker ze zitten!

Zitzak voor buiten of binnen

Een groene zitzak is een fris element in je (werk)kamer of kinderkamer. En in de zomer is groen ook een mooie kleur voor op je terras. Groen combineert mooi met de grijze kleur van tegels of houten vlonders. Je kunt onze zitzakken namelijk ook buiten gebruiken. Omdat de zitzakken gemaakt zijn van rekbaar katoen moet je wel voorzichtig zijn met ruwe oppervlaktes. Als je een handdoek op de zitzak legt als je lekker in het zonnetje wilt liggen trekt de zonnebrandcreme niet in je hoes. Is je groene zitzak toch wat vies geworden? Geen probleem, gooi de buitenhoes in de wasmachine op 30 graden en hij is weer als nieuw. Zo kun je lekker loungen en weer opladen in een van onze heerlijke Terapy zitzakken!

Is een groene zitzak toch niet helemaal je kleur? Dan val je misschien wel voor een andere frisse kleur zoals een rode zitzak, een blauwe zitzak of één van de vele andere kleuren.