Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Groene zitzak

De groene zitzakken van Terapy staan vooral hierom bekend: de ondersteuning van de wervelkolom. Wij vinden het belangrijk dat je in een zitzak even rustig kan relaxen en daarbij een goede en gezonde houding aanneemt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het ergonomisch zitkussen er leuk uitziet in je interieur. Kleur is daarbij zeker belangrijk. Kan je kamer wel een eyecatcher gebruiken? Neem dan een groene zitzak! De kleur groen staat niet alleen binnen goed, maar ook buiten.

BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Groene Zitzak  Toby

Toby

€79.15

Groene zitzakken in verschillende modellen

In onze collectie hebben wij veel verschillende soorten groene zitzakken. Elke zitza groen heeft zijn eigen vorm en daarmee zijn eigen kwaliteit. Denk aan een groot model groene zitzak waar je languit op kunt liggen of een kleine zitzak groen voor je kinderen. De modellen Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als groene zitzak! Daarnaast hebben we veel verschillende accessoires die je in dezelfde kleur kunt bestellen als de groene zitzakken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere kleur voor een speels effect.

Past de zitzak groen bij jouw interieur?

Waarschijnlijk heb je een beeld van groene zitzakken in je hoofd maar weet je niet zeker hoe de kleur er in het echt uit ziet. Dan kunnen we je helpen door je kosteloos een kleurenstaal toe te sturen. Ook de andere kleuren krijg je dan en wie weet val je toch voor een andere hoes. Neem voor een kleurenstaal telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt uiteraard langskomen bij on op ons kantoor en in het echt kennis maken met al onze groene zitzakken en meteen testen hoe lekker ze zitten!

Zitzak voor buiten of binnen

Een groene zitzak is een fris element in je (werk)kamer of kinderkamer. En in de zomer is een zitzak groen ook een mooie kleur voor op je terras. Groen combineert mooi met de grijze kleur van tegels of houten vlonders. Je kunt onze groene zitzakken namelijk ook buiten gebruiken. Omdat de zitzak groen gemaakt is van rekbaar katoen moet je wel voorzichtig zijn met ruwe oppervlaktes. Als je een handdoek op de groene zitzak legt als je lekker in het zonnetje wilt liggen trekt de zonnebrandcreme niet in je hoes. Is je groene zitzak toch wat vies geworden? Geen probleem, gooi de buitenhoes in de wasmachine op 30 graden en hij is weer als nieuw. Zo kun je lekker loungen en weer opladen in een van onze heerlijke groene zitzakken!

Heeft een groene zitzak toch niet helemaal je voorkeur? Dan val je misschien wel voor een andere frisse kleur zoals een rode zitzak, een blauwe zitzak of één van de vele andere kleuren.