Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Grijze zitzak

Een grijze zitzak knapt niet alleen je interieur op maar ook je rug! Omdat wij het belangrijk vinden dat je je even helemaal terug kunt trekken zorgen we dat onze grijze zitzakken je rug goed ondersteunen en je zo weer helemaal opgeladen opstaat. Om er voor te zorgen dat de zitzak ook in je interieur past hebben we ze in allerlei kleuren. Ga je voor onze bestsellers die overal bij passen? Kies dan voor een van onze veelzijdige grijze zitzakken!

BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

We hebben twee kleuren grijze zitzakken (licht grijze zitzakken en donker grijze zitzakken) en deze zijn ook nog eens te verkrijgen in verschillende vormen en allemaal met hun eigen kwaliteiten. De afmetingen en vormen maken dat er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn verkrijgbaar in de kleur grijs! Verder kun je de grijze zitzak combineren met één van onze accessoires zoals kleine kussentjes, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard is een grijze zitzak van Terapy ook heel goed te combineren met een andere kleur.

Is de grijze zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat het verschil tussen de twee kleuren grijs graag in het echt wilt zien. De lichtgrijze zitzak is mooi muisgrijs en de donkergrijze zitzak is te vergelijken met antraciet.Wij kunnen je daarom graag kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je ook beter bepalen of een grijze zitzak goed bij je interieur past. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe heerlijk je kunt ontspannen in een Elly of Baloo zitzak! Je kunt de grijze zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Zitzak voor elke ruimte

Een grijze zitzak zal uiteraard erg mooi zijn in de woonkamer. Zowel de lichtgrijze zitzak als de antraciet zitzak combineren met de meest uiteenlopende kleuren. Ook tieners kiezen vaak voor deze kleur omdat het stoer, rustig en veelzijdig is. En wist je dat grijs staat voor betrouwbaar, discipline en diplomatiek (https://www.theperfectyou.nl/artikelen/2128/betekenis-kleurencombineert)? De ideale kleur dus voor op kantoor of je thuiswerkplek! En het fijne is dat de grijze zitzak hoezen het minst besmettelijk zijn. En mocht je ze toch willen wassen dan kan dat gewoon! Gooi de afneembare buitenhoes snel in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een grijze zitzak van Terapy!

Is een grijze zitzak misschien toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een fellere kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, turqoise zitzakken of één van de vele andere kleuren.