Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Grijze zitzak

Een grijze zitzak knapt niet alleen je interieur op maar ook je rug! Omdat wij het belangrijk vinden dat je je even helemaal terug kunt trekken zorgen we dat onze kleine en grote zitzakken je rug goed ondersteunen en je zo weer helemaal opgeladen opstaat. Om er voor te zorgen dat een zitzak ook in je interieur past bestaan ze in allerlei kleuren. Ga je voor onze bestsellers die overal bij passen? Kies dan voor een van onze veelzijdige grijze zitzakken!

BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Elly

Elly

€149.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Elly

Elly

€149.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Sydney

Sydney

€109.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Sydney

Sydney

€109.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Baloo

Baloo

€224.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Baloo

Baloo

€224.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Stanley

Stanley

€159.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Ollie

Ollie

€244.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Dino

Dino

€429.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Dino

Dino

€429.00
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Uli

Uli

€96.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Uli

Uli

€96.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Toby

Toby

€87.95
BESTEL Zitzak Grijze Zitzak Toby

Toby

€87.95

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

We hebben twee kleuren grijze zitzakken (licht grijze en donker grijze) en deze zijn ook nog eens te verkrijgen in verschillende vormen en allemaal met hun eigen kwaliteiten. De afmetingen en vormen van de grijze zitzakken maken dat er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar als zitzak grijs! Verder kun je de zitzak grijs combineren met één van onze accessoires zoals kleine kussentjes, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van grijze zitzakken van. Uiteraard is een grijze zitzak van Terapy ook heel goed te combineren met een andere kleur.

Is de zitzak grijs iets voor jouw interieur?

De licht grijze zitzakken zijn mooi muisgrijs en de donker grijze zitzakken zijn te vergelijken met antraciet. Wij kunnen ons voorstellen dat je het verschil tussen de twee kleuren grijs graag in het echt wilt zien. Wij kunnen je daarom kosteloos een kleurenstaal toesturen. Hierdoor kun je beter bepalen welke zitzak grijs in je interieur past. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen bij ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur van de grijze zitzakken zien én gelijk even testen hoe heerlijk je kunt ontspannen in een Elly of Baloo zitzak grijs! Je kunt de grijze zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Grijze zitzakken voor elke ruimte

Een grijze zitzak staat erg mooi in de woonkamer. Zowel de licht grijze zitzak als de antraciet zitzak grijs kun je combineren met de meest uiteenlopende kleuren. Ook tieners kiezen vaak voor deze kleur omdat het stoer, rustig en veelzijdig is. En wist je dat grijs staat voor betrouwbaar, discipline en diplomatiek (https://www.theperfectyou.nl/artikelen/2128/betekenis-kleurencombineert)? Een zitzak grijs heeft dus de ideale kleur voor op kantoor of je thuiswerkplek! En het fijne is dat de grijze zitzak hoezen het minst besmettelijk zijn. En mocht je ze toch willen wassen dan kan dat gewoon! Gooi de afneembare buitenhoes snel in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een grijze zitzak van Terapy!

Is een grijze zitzak misschien toch niet helemaal je kleur en wil je liever een fellere kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, blauwe zitzakken of één van de vele andere kleuren.