Vierkante zitzakken

Op zoek naar een leuke, relaxte en kwalitatieve aanvulling op je interieur? Bekijk dan eens onze vierkante zitzakken! De zakken passen in elke situatie en zorgen voor optimaal comfort. Bekijk ons aanbod.

Dino zitzak

vanaf 469.95
Dino zitzak

Elly zitzak

vanaf 164.95
Elly zitzak

Giarno zitzak

vanaf 419.95
Giarno zitzak

Vierkante zitzak als meubelstuk
Een zitzak in de vorm van een vierkant past eigenlijk in elke ruimte. Of het nu de slaapkamer, de werkkamer of de woonkamer is, je kunt hem overal kwijt. Een vierkante zitzak wordt ook vaak gebruikt als onderdeel van het meubilair, om lekker op te ontspannen. En waarom ook niet? De ergonomische zitzakken van Terapy laden je weer helemaal op zodat je er weer tegenaan kan!
De kwaliteit van Terapy’s vierkante zitzakken
Als je zitzak een onderdeel is van je meubilair wil je natuurlijk wel hoogwaardige kwaliteit. Daar hebben we aan gedacht. De vulling van de vierkante zitzak bestaat namelijk uit speciaal ontwikkelde EPS-parels die langer volume behouden. Zo ervaar jij optimaal comfort, terwijl je een goede houding aanneemt. Wil je hier mee over weten? Lees dan meer over de kwaliteit in ons blog: De beste zitzakken van 2022.
Outdoor zitzak vierkant
Wil je ook buiten optimaal kunnen rechargen? Dan hebben we leuke outdoor zitzakken. Deze zitzakken zijn ergonomisch verantwoord, kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk te verplaatsen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende prints, kleuren en maten.

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Vragen of meer informatie?

Ga naar Service & Support