Elly

Elly €129.00

Op voorraad

Binnen 1 à 3 werkdagen geleverd

Voel je vrij als een vlinder. Als een zachte cocon vormt Elly zich om je heen. Het resultaat is een comfortabele en gezonde zithouding.

Kies jouw kleur

Zitzak Elly Aubergine Zitzak Elly Blauw Zitzak Elly Bordeaux Zitzak Elly Bruin Zitzak Elly Chaotic Bastards Zitzak Elly Classic colours Zitzak Elly Donkergrijs Zitzak Elly Gebroken wit Zitzak Elly Groen Zitzak Elly Happy colours Zitzak Elly Lichtgrijs Zitzak Elly Lila Zitzak Elly Oranje Zitzak Elly Rood Zitzak Elly Roze Zitzak Elly Turquoise Zitzak Elly Twinkles Zitzak Elly Zand Zitzak Elly Zwart

Why the Elly?

Specifications

Afmetingen |100 x 80 x 50 cm
Volume |320 liter
Wasmachine |30 °C

In een handomdraai kun je deze zitzak in een druppelvorm plaatsen. Niet alleen wordt de druk hierdoor in je wervelkolom verlicht. Ook vormt de zitzak een uniek design in ieder huis.

Extra steun
In combinatie met Uli. maak je van Elly een relaxte stoel. Door het U-vormige formaat van Uli worden je armen en rug nog meer ondersteund.

Gooi het in de was!
Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy. Kijk hier. voor meer tips.

Een nieuwe kleur
De hoezen zijn afritsbaar, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren. Ben je toe aan verandering? Kies dan hier. een nieuwe kleur.

Ergonomische zitzak
Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

Zie reviews.

Elly 9 out of 10 173 user reviews.