Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Bruine zitzak

De bruine zitzak is gemaakt om je verlichting te geven in je drukke leven! Wij vinden het belangrijk dat je even helemaal op kunt laden en onze ergonomische bruine zitzak zorgt er voor dat je rug goed ondersteunt wordt. Natuurlijk wil je ook dat de zitzak goed in je interieur past en is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Daarom kun je bij ons zitzakken kopen in 15 verschillende kleuren. Ga je voor een kleur die overal bij past en warm en stijlvol is? Kies dan voor een bruine zitzak. Deze geeft je interieur meteen een chique uitstraling.

BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten bruine zitzakken. Al deze bruine zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en afmetingen waardoor er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn verkrijgbaar in de kleur bruin! Verder kun je de bruine zitzak combineren met één van onze accessoires zoals een houder voor je Ipad, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard kun je je Terapy zitzak ook heel goed combineren met een andere kleur.

Is de bruine zitzak iets voor jouw interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer gevoel wilt hebben hoe een bruine zitzak in jouw kamer staat. Wij kunnen je daarbij helpen door je kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de bruine zitzak in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur bruin zien én gelijk even neerploffen op de verschillende modellen en testen welke het beste bij je past. Je kunt de zitzak dan ook meteen mee naar huis nemen.

Zitzak voor elke ruimte

Een bruine zitzak is erg mooi in de woonkamer. Het combineert eigenlijk wel met alle andere kleuren. Ook staat bruin erg goed als je veel hout in je interieur hebt. Bruin is een kleur die licht absorbeert en daarom is het een warme kleur. Als je meer wilt lezen over wat warme of juist koele kleuren doen met je interieur klik dan op dit blog: https://roomed.nl/juiste-kleuren-interieur/ En hoewel bruin een kleur is die niet erg besmettelijk is kun je onze afneembare hoezen makkelijk reinigen mocht dat nodig zijn. Gooi de buitenhoes gewoon in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Zo kan iedereen lekker relaxen in een zitzak van Terapy!

Is een bruinje zitzak uiteindelijk toch niet helemaal je kleur maar wil je wel een rustige kleur? Kijk dan ook eens naar onze grijze zitzakken, witte zitzakken of één van de vele andere kleuren.