Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Bruine zitzak

De bruine zitzak is gemaakt om je verlichting te geven in je drukke leven! Bij Terapy vinden we het belangrijk dat je even helemaal op kunt laden en onze ergonomische bruine zitzak zorgt er voor dat je rug goed ondersteund wordt. Natuurlijk wil je ook dat de zitzak goed bij de rest van je interieur past en is het belangrijk dat je een kleur vindt waar je blij mee bent. Daarom kun je bij ons zitzakken kopen in 15 verschillende kleuren. Ga je voor een kleur die overal bij past en tegelijkertijd warm en stijlvol is? Kies dan voor een bruine zitzak. Want bruine zitzakken geven je interieur meteen een chique uitstraling.

BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Toby

Toby

€79.15
BESTEL Zitzak Bruine Zitzak Toby

Toby

€79.15

Bruine zitzakken in zowel één- als meerpersoonszitzakken

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten bruine zitzakken. Al deze bruine zitzakken kun je bij ons bestellen in verschillende vormen en afmetingen waardoor er altijd iets voor je tussen zit. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie en Dino zijn allemaal verkrijgbaar als zitzak bruin! Zo kun je in je eentje, met z’n tweetjes of zelfs met het hele gezin genieten in een bruine zitzak van Terapy! Verder kun je de bruine zitzak combineren met één van onze accessoires zoals een zitzak rugleuningUli of Toby. Hiermee creëer je extra ondersteuning in je rug en onder je armen. En zo ontstaat er nog meer zitcomfort. Uiteraard kun je de zitzak bruin ook goed combineren met een andere kleur, zodat je er een mooi geheel van bruine zitzakken van maakt.

Past de kleur van de zitzak bruin bij jou en je interieur?

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer gevoel wilt hebben hoe een bruine zitzak in jouw kamer staat en bij de rest van je meubels. Wij kunnen je daarbij helpen door je kosteloos een kleurenstaal toe te sturen. Daardoor kun je beter bepalen of de zitzak bruin in het echt ook zo goed staat als je in gedachten hebt. En mocht je uiteindelijk toch niet kiezen voor de zitzak bruin, dan zit er vast een andere kleur voor je tussen op de kleurenstaal die je gratis van ons krijgt thuis gestuurd. En wil je de zitzak bruin liever meteen uitproberen en mee naar huis nemen, dan kun je ons kantoor in Amsterdam op doordeweekse dagen bezoeken. Dan kun je meteen al onze bruine zitzakken testen en ervaren hoe lekker ze zitten en ploffen!

Bruine zitzakken combineren met elke kleur

Een bruine zitzak past in de woonkamer, de speelzolder of in de slaapkamer. De kleur van de zitzak bruin combineert namelijk met alle andere kleuren. Ook staan bruine zitzakken erg goed als je veel hout in je interieur hebt. De kleur van een zitzak bruin is een kleur die licht absorbeert en daarom is het een warme kleur. Wil je meer lezen over wat warme kleuren doen met je interieur klik dan op deze blog: https://roomed.nl/juiste-kleuren-interieur/ En hoewel bruin een kleur is die niet erg besmettelijk is, kun je onze afneembare hoezen makkelijk reinigen mocht dat nodig zijn. Gooi de buitenhoezen van de bruine zitzakken gewoon in de wasmachine en was ze op 30 graden. Zo kan je eindeloos relaxen en extreme loungen in een bruine zitzak van Terapy!

Is een zitzak bruin toch niet je eerste kleur van keuze? We hebben ook andere rustige kleuren, zoals onze grijze zitzakken, witte zitzakken of andere neutrale kleuren.