Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Blauwe zitzak

De blauwe zitzakken van Terapy staan om twee dingen bekend: de verlichting van de wervelkolom en de vrolijke kleuren. Het is voor ons erg belangrijk dat je in de zitzakeven rustig kan ontspannen en daarbij een gezonde houding aanneemt. Omdat een kleine of grote zitzak opvalt in je interieur, is de kleur erg belangrijk. Wil jij een eyecatcher in een opvallende kleur? Kies dan voor een blauwe zitzak! Met een zitzak blauw zit je namelijk altijd goed, of de blauwe zitzak nou binnen of buiten staat. In ons assortiment hebben wij twee kleuren blauwe zitzakken, namelijk donkerblauw en turquoise.

BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Toby

Toby

€79.15
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Toby

Toby

€79.15

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In onze grote collectie hebben wij meerdere soorten blauwe zitzakken. En elke zitzak blauw zit weer net iets anders. Zo zijn Elly, Sydney en Stanley blauwe zitzakken die te gebruiken zijn door één persoon. En wil je samen met iemand loungen, dan kan je terecht bij Baloo, Ollie, en Dino. Daarnaast kun je alle blauwe zitzakken combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur als de zitzak blauw verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Uiteraard kun je de blauwe zitzak ook speels combineren met een andere kleur. Zo maak je van je interieur een comfortabele plek én een stijlvol geheel.

Past een blauwe zitzak bij jou thuis?

Vind je het lastig om te kiezen welke kleur zitzak bauw je het mooiste vindt? Of wil je de kleur van de turquoise en de donker blauwe zitzakken vergelijken met onze andere kleuren? Dan kunnen we je een gratis kleurenstaal toesturen. Hiermee kun je beter bepalen of de zitzak blauw past in jouw kamer en bij je andere meubels. Wil je graag zo’n kleurenstaal ontvangen? Stuur dan een e-mail of bel ons per telefoon. Je kunt ook altijd even langskomen bij ons in Amserdam. Daar kun je de exacte kleur van de blauwe zitzak zien én gelijk even testen hoe lekker onze zitzak blauw zit en ligt.

Blauwe zitzakken voor zowel buiten als binnen

Zowel een turquoise of donker blauwe zitzak zal erg mooi in de woonkamer of kinderkamer staan, maar blauw is in de zomer ook een mooie kleur voor in de tuin. De kleur van een zitzak blauw geeft namelijk nét iets meer sfeer aan je tuin dan een neutrale kleur, zoals zwart, grijs of wit. Gelukkig kun je onze blauwe zitzakken voor binnen ook buiten gebruiken. Pas wel op voor ruwe oppervlaktes, want onze blauwe zitzakken zijn gemaakt van een rekbaar katoen. Daarnaast raden we aan om tijdens het zonnen een handdoek op de zitzak blauw te leggen, zodat zonnebrandcrèmes of je drankje geen vlekken kunnen maken. Mocht de blauwe zitzak onverhoopt toch vies worden, dan kun je de buitenhoes gelukkig op 30 graden wassen. Zo kun je altijd blijven genieten en voor extreme lounging duiken in een zitzak blauw van Terapy!

Vind je uiteindelijk de blauwe zitzak toch niet de mooiste kleur van onze grote collectie? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, zwarte zitzakken of onze andere kleuren.