Online Shop

Dit is onze Terapy familie
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Blauwe zitzak

De Terapy zitzak staat om twee dingen bekend: de verlichting van de wervelkolom en de vrolijke kleuren. Het is voor ons erg belangrijk dat je in de zitzak even rustig kan ontspannen en daarbij een gezonde houding aanneemt. Omdat de zitzak toch een opvallend onderdeel van je interieur is, is de kleur erg belangrijk. Wil jij een eyecatcher in een opvallende kleur? Kies dan voor een blauwe zitzak! Met de kleur blauw zit je namelijk altijd goed, of de blauwe zitzak nou binnen of buiten staat. In ons assortiment hebben wij twee kleuren blauw, namelijk donkerblauw en turquoise.

BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Elly

Elly

€129.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Sydney

Sydney

€99.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Baloo

Baloo

€199.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Stanley

Stanley

€149.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Ollie

Ollie

€229.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Dino

Dino

€399.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Uli

Uli

€89.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Toby

Toby

€80.00
BESTEL Zitzak Blauwe Zitzak Toby

Toby

€80.00

Onze Terapy familie in verschillende kleuren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten blauwe zitzakken. Allemaal hebben ze hun eigen vormen en daarmee eigen kwaliteiten. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino en Toby zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur blauw! Daarnaast kun je de blauwe zitzak combineren met één van onze accessoires, want ook deze zijn in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo maak je er een mooi geheel van. Je kunt de Terapy zitzak natuurlijk ook speels combineren met een andere kleur.

Past de blauwe zitzak bij jouw interieur?

Vind je het lastig om een inschatting te maken of de blauwe zitzak past bij jouw interieur? Dat kunnen wij goed begrijpen en daarom kunnen we jou kosteloos een kleurenstaal toesturen. Daardoor kun je beter bepalen of de blauwe zitzak past bij de andere meubels. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook altijd even langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kun je de exacte kleur zien én gelijk even testen hoe lekker onze blauwe zitzak zit.

Zitzak voor buiten of binnen

Een blauwe zitzak zal erg mooi in de woonkamer of kinderkamer staan, maar blauw is in de zomer ook een mooie kleur voor in de tuin. Het heeft nét even iets meer sfeer aan je tuin dan een neutrale kleur, zoals zwart, grijs of wit. Onze zitzakken voor binnen kun je namelijk ook buiten gebruiken. Pas wel op voor ruwe oppervlaktes, want onze zitzakken zijn gemaakt van een rekbaar katoen. Daarnaast raden we aan om een handdoek op de zitzak te leggen, zodat zonnebrandcrèmes en dergelijke niet kunnen intrekken. Mocht de zitzak toch vies worden? Gooi de buitenhoes in de wasmachine op 30 graden en hij is weer schoon. Geniet in je vrije tijd lekker van extreme lounging in een grote zitzak van Terapy!

Is een blauwe zitzak toch niet helemaal je kleur? Kijk dan ook eens naar onze rode zitzakken, zwarte zitzakken of één van de vele andere kleuren.