Baloo

Baloo €199.00

Op voorraad

Binnen 1 à 3 werkdagen geleverd

Baloo is de grote knuffelbeer van de Terapy-familie. Voel je gewichtloos op zijn buik en laat je fantasie de vrije loop.

Kies jouw kleur

Zitzak Baloo All colours Zitzak Baloo Aubergine Zitzak Baloo Blauw Zitzak Baloo Bordeaux Zitzak Baloo Bruin Zitzak Baloo Classic colours Zitzak Baloo Donkergrijs Zitzak Baloo Gebroken wit Zitzak Baloo Groen Zitzak Baloo Happy colours Zitzak Baloo Lichtgrijs Zitzak Baloo Lila Zitzak Baloo Oranje Zitzak Baloo Rood Zitzak Baloo Roze Zitzak Baloo Turquoise Zitzak Baloo Zand Zitzak Baloo Zwart

Why the Baloo?

Specifications

Afmetingen |180 x 80 x 50 cm
Volume |700 liter
Wasmachine |30 °C

Lekker loungen in je eentje, met z’n twee of met het hele gezin. In Baloo droom je weg uit de realiteit en kun je je gedachten laten varen.

Multifunctionele zitzak
In een rechtopstaande positie maak je van Baloo een comfortabel stoel. Wil je echt ultiem genieten? Combineer deze zitzak dan met Uli. Door het U-vormige formaat van Uli worden je armen en rug nog meer ondersteund. Met behulp van Toby maak je in een handomdraai een driezitsbank.

Gooi het in de was!
Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen. Was deze op 30 graden en geniet weer volop van Terapy. Kijk hier voor meer tips.

Een nieuwe kleur
De hoezen zijn afritsbaar, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren. Ben je toe aan verandering? Kies dan hier een nieuwe kleur.

Ergonomische zitzak
Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

Zie reviews.

Baloo 9 out of 10 31 user reviews.