Zitzakken huren —

Goedkoop zitzakken huren? Tegenwoordig is bijna geen enkel evenement of festival compleet, zonder verhuur zitzakken! Want het handige van zitzakken huren is dat je de zitzak voor verschillende evenementen kunt gebruiken.

Zitzakken huren voor de invulling van de lounge

Lekker chillen, liggen en loungen, het kan allemaal in een zachte festival zitzak van Terapy. Deze grote batterij opladers zijn gemaakt van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de lounge zitzak zich naar ieder lichaam en ligt hij extra comfortabel. En terwijl het voelt alsof je op een wolk van marshmallows ligt, kun je al je gedachten laten varen. Droom lekker weg in de evenementen zitzakken lounge. In je eentje languit liggend, samen met je vriend of vriendin, of met een hele groep bijeen. Het kan allemaal in onze verhuur zitzakmodellen.

Zitzakken huren voor overige ruimtes

Onze huurzitzakken worden vaak op verschillende manieren gebruikt. Doordat je rechtop in de Terapy zit en een actieve houding aanneemt, houdt jij je volle aandacht erbij, terwijl je lichaam zich ontspant. Hierdoor zijn de comfortabele zitzakken voor verhuur uitermate geschikt om te gebruiken tijdens filmvertoningen, lezingen, congressen en party en events. Handig zo een zitzak!

zitzakken huren

zitzakken huren terapy festival-1

zitzakken huren terapy festival-2

Party en event verhuur zitzakken kleuren

Het zitzakken huuraanbod dat we hebben bevat vrijwel alle kleuren van de regenboog. Wil je graag een bonte mix van kleuren en wil je dat het publiek zit op rode, roze, groene en blauwe zitzakken? Geen probleem! Of kleed jij je evenement liever aan met neutrale kleuren? Dan zijn de zwarte, licht of donkerblauwe zitzakken waarschijnlijk beter geschikt. Je kunt ook voor jouw trouwerij zitzakken uren! Wat ons betreft is alles mogelijk. Je kan daarom je kleurvoorkeur opgeven als je de verhuur zitzakken bestelt.

Transport voor gehuurde zitzakken door heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Als je in Amsterdam zitzakken wil huren, dan kun je de zitzakken bij ons op kantoor ophalen en terugbrengen. En als je liever wil dat wij het transport regelen, dan kan dat uiteraard. Ook als je evenement wat verder weg is, dan kunnen wij het transport van de verhuur zitzakken organiseren. Je kan onze zitzakken huren in Utrecht, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Den Haag! Het is dan alleen wel handig als je tijdens het zitzakken bestellen aangeeft voor welke locatie je lounge zitzakken wilt huren en hoeveel lounge modellen je wenst.

Verhuurmodellen

We kunnen voor de meest uiteenlopende evenementen een passend aanbod maken zodat iedereen goedkope zitzakken kan huren. Hiervoor hebben we éénpersoons modellen, zitzakbanken waarin je languit kan liggen of met meerdere mensen op kan zitten. Uiteraard zetten we ook regelmatig onze Visit W3Schools in, waaronder Baloo en Dino. Deze knuffelmonsters bieden soms wel plek aan 3 tot 5 personen!

Merk geprinte zitzakken

Ben je op zoek naar een zitzakken met daarop jullie merk of het logo van jullie evenement, festival of feest geprint? Ook dan ben je bij Terapy aan het juiste adres! Samen met jou bundelen we graag onze krachten om een heerlijke loungehoek of -plek te creëren. Heb jij een stand die je wil leuk wilt inrichten of wil je jouw bezoekers laten relaxen op een zitzak met het logo van jouw evenement of festival? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten leggen je met plezier uit wat er mogelijk is en denken graag met je mee! Ga voor de zitzakken van Terapy met eigen logo en zorg voor een persoonlijke touch aan jouw loungehoek!

Contact zitzak verhuur

Wil jij fijne zitplaatsen huren voor een horeca party en event, festival of ander evenement? Maak je chill hoekje helemaal compleet met mooie banken en lounge zitzakken. Evenementen zitzakken huren doe je gemakkelijk bij Terapy. Maak jouw event styling helemaal af met de mooiste festival zitzakken van Terapy met eigen logo of merk. Door toegankelijk event verhuur kun jij jouw evenement voorzien van zitzakken in bijpassende kleuren. Een offerte aanvraag kun je doen via customerservice@terapy.eu of neem contact met ons op via 020-6145090.

Klik om het album te bekijken

Verhuurmodellen

We kunnen voor alle evenementen een passend aanbod maken, zodat je goedkope zitzakken huren gaat. Hiervoor hebben we éénpersoons modellen, zitzakbanken waarin je languit kan liggen of met meerdere mensen op kan zitten en uiteraard zetten we ook regelmatig onze grote zitzakken in, waaronder Baloo en Dino. Deze knuffelmonsters bieden soms wel plek aan 3 tot 5 personen!

Contact zitzak verhuur

Als je een offerte wil aanvragen om onze zitzakken te huren, dan kan je bellen naar 020-6145090 of vul onderstaande formulier in