Zitzakken huren —

Goedkoop zitzakken huren? Tegenwoordig is bijna geen enkel evenement of festival zonder verhuurzitzakken compleet! Want het handige van zitzakken huren is dat je ze op verschillende manieren kan gebruiken.

Invulling van de lounge

Lekker chillen, liggen en loungen kan het lekkerst in een zachte festival zitzak van Terapy. Deze grote batterijopladers zijn gemaakt van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de lounge zitzak zich naar ieder lichaam en ligt hij extra comfortabel. Terwijl je het gevoel hebt op een wolk van marshmallows te liggen, kun je al je gedachten laten varen. En droom je lekker weg in de zitzakken lounge. In je eentje languit liggend, samen met je vriend of vriendin, of met een hele groep bijeen. Het kan allemaal in onze verhuur zitzakmodellen.

Overige ruimtes

Ook worden onze huurzitzakken vaak op andere manieren gebruikt. Doordat je rechtop in de Terapy zit en een actieve houding aanneemt, houdt je je volle aandacht erbij, terwijl je lichaam zich ontspant. Hierdoor zijn de comfortabele zitzakken voor verhuur uitermate geschikt om te gebruiken tijdens filmvertoningen, lezingen, congressen en andere (kunst)exposities. Handig zo een zitzak!

zitzakken huren

zitzakken huren terapy festival-1

zitzakken huren terapy festival-2

Verhuur zitzakken kleuren

Het zitzakken huuraanbod dat we hebben bevat vrijwel alle kleuren van de regenboog. Wil je graag een bonte mix van kleuren en wil je dat het publiek zit op rode, roze, groene en blauwe zitzakken? Geen probleem! Of kleed je je evenement liever met neutrale kleuren aan? Dan zijn de zwarte, licht of donker grijze zitzakken waarschijnlijk beter geschikt. Of wat dacht je van voor je trouwerij zitzakken huren in het wit? Wat ons betreft is alles mogelijk. Je kan daarom je kleurenvoorkeur aangeven als je de verhuurzitzakken bestelt.

Transport door heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Als je in Amsterdam zitzakken wil huren, dan kun je ze bij ons kantoor ophalen en terugbrengen. En als je liever wil dat wij het transport regelen, dan kan dat uiteraard ook. Ook als je evenement wat verder weg is, dan kunnen wij het transport van de verhuurzitzakken organiseren. Je kan onze zitzakken huren in Utrecht, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Den Haag en noem maar op! Het is dan alleen wel handig als je tijdens het zitzakken bestellen aangeeft voor welke locatie je lounge zitzakken wilt huren en hoeveel lounge modellen je wenst.

Klik om het album te bekijken

Verhuurmodellen

We kunnen voor alle evenementen een passend aanbod maken, zodat je goedkope zitzakken huren gaat. Hiervoor hebben we éénpersoons modellen, zitzakbanken waarin je languit kan liggen of met meerdere mensen op kan zitten en uiteraard zetten we ook regelmatig onze grote zitzakken in, waaronder Baloo en Dino. Deze knuffelmonsters bieden soms wel plek aan 3 tot 5 personen!

Contact zitzak verhuur

Als je een offerte wil aanvragen om onze zitzakken te huren, dan kan je bellen naar 020-6145090 of een mail sturen naar customerservice@terapy.eu