Online Shop

De Zitzakken van Terapy
Zitzak van zacht rekbaar katoen
Super comfy en ergonomische zitzak

Zitzakken

BESTEL Zitzak Zitzakken  Elly

Elly

€134.95
BESTEL Zitzak Zitzakken  Sydney

Sydney

€98.96
BESTEL Zitzak Zitzakken  Baloo

Baloo

€202.46
BESTEL Zitzak Zitzakken  Special editions

Special editions

€152.95
BESTEL Zitzak Zitzakken  Stanley

Stanley

€143.95
BESTEL Zitzak Zitzakken  Ollie

Ollie

€219.60
BESTEL Zitzak Zitzakken  Dino

Dino

€386.10
BESTEL Zitzak Zitzakken  Uli

Uli

€87.25
BESTEL Zitzak Zitzakken  Toby

Toby

€79.15

Een gezonde en comfortabele zitzak voor een heerlijk rustmoment

Soms wil je gewoon even lekker onderuit zakken en jezelf opladen. Vooral na een drukke dag op werk of na school kun je zo’n rustmoment gebruiken. Op een stoel kun je dan onderuit zakken, maar dit kan slecht voor je rug zijn. De zitzakken van Terapy passen zich aan je lichaam aan. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht verdeeld en de drukpunten op je wervelkolom verlicht. Dat is nog eens extreme lounging… Echt tot rust kom je in een grote zitzak van het zitzakken merk Terapy! Wil jij een zitzak kopen? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment zitzakken en kies de beste zitzak voor jouw wensen.

Ontspannen op een wolk van marshmallow zitzakken

Onze zitzakken worden door fysiotherapeuten geadviseerd, vanwege de verlichting die onze producten bieden voor de wervelkolom. Al onze producten zijn gemaakt met het idee dat iedereen het gevoel moet hebben alsof je kan wegdromen op een wolk van marshmallows. De heerlijke zitzakken uit onze grote collectie onderscheiden zich door de zachte stof, gemaakt van duurzaam rekbaar katoen van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast is de zitzak vulling nét iets anders dan bij andere zitzakken. Wij gebruiken namelijk ontwikkelde EPS-korrels als zitzak vulling. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor het volume langer wordt behouden. Zo zijn onze zitzakken goed voor je houding. Pak dat rustmomentje op een Elly zitzak of een Baloo en ga met een opgeladen gevoel verder.

De Terapy zitzak familie

Geen saaie productnamen, maar een gezellige familie van Terapy zitzakken. Ontmoet onze collectie van leukste, verschillende soorten zitzakken: zoals bijvoorbeeld onze meest populaire Elly zitzak, onze grote zitzakken Ollie of Baloo, onze kinder zitzakken Sydney of Stanley, en dan hebben we ook nog de Ollie, Uli en Toby. Alle modellen uit onze grote collectie hebben hun eigen kwaliteiten, zodat je heerlijk kan zitten, liggen of springen in een zitzak voor binnen of buiten.

Zitzakken voor een betere houding

De Terapy Elly, Terapy Dino, Baloo of Terapy Ollie zijn bijvoorbeeld zowel geschikt om rechtop te zitten als om languit te liggen voor extreme lounging. De Uli en Toby zitzak rugleuning bieden extra ondersteuning in je rug en onder de schouders en armen. Zo maak je van onze zitzakken gemakkelijk zitzak stoelen.

Zitzakken voor kinderen

En Stanley en Sydney zijn kleine zitzakken geschikt voor kinderen. Deze zitzakkenmodellen zorgen ervoor dat ook de kleinste gebruikers in een actieve en gezonde houding zitten en liggen en niet onderuitgezakt op de grond belanden. Zo is de ronde zitzak Stanley perfect geschikt voor de kleinste onder ons.

Zitzak accessoires

Tot slot hebben we aan onze grote collectie met Terapy familieleden ook een aantal zitzak accessoires toegevoegd, gemaakt van dezelfde zachte zitzak vulling en zachte hoes. Dit zijn Paddy, Ringo en Zoli. Deze zijn speciaal ontwikkeld om jouw leven nog comfortabeler te maken.

Wil jij jouw zitzak een andere kleur geven? Dan kun je bij Terapy ook losse Ringo bestellen. Zo kleur jij je zitzak naar stemming, seizoen of evenement.

De zitzak; een vrolijke toevoeging aan ieder interieur

Dat de Terapy Elly zitzak en de Terapy Baloo zitzak lekker zitten is één voordeel, daarnaast vrolijken de kleuren ook nog eens je interieur op. Vrolijke blauwe zitzakken, groene zitzakken, roze zitzakken, rode zitzakken en nog veel meer! Wil je liever een zitzak in een neutrale kleur? Natuurlijk hebben wij ook zwarte zitzakken, grijze zitzakken en bruine zitzakken. Daarnaast hebben we een aantal special editions. Deze limited edition bedrukte zitzakken zijn een nóg vrolijkere toevoeging aan het huis. De leukste zitzak koop je bij Terapy!

Zitzakken voor binnen en zitzakken voor buiten

Onze zitzakken kun je binnen gebruiken, maar wij snappen dat je in de zomer ook in de zon wilt loungen. De zitzakken van Terapy kun je daarom binnen én buiten gebruiken. Hou er alleen rekening mee dat de buitenhoes, van de outdoor zitzakken, gemaakt is van rekbaar katoen. Vermijd daarom ruwe oppervlaktes en laat de zitzak niet in de regen staan. Mocht de zitzak vies worden, kun je de buitenhoes makkelijk verwijderen en op 30 graden wassen.

Als je ingesmeerd met zonnebrandcrème of nat op de zitzak wilt liggen, raden we je aan om er een handdoek tussen te leggen. Zo hou je de zitzak schoon. Gaat de zitzak toch stuk? Dan kun je bij ons nieuwe vulling bestellen. Even opvullen en het is weer volle bak genieten van jouw Terapy zitzak.

Zitzak kopen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop. Je bent ook van harte welkom in onze showroom, daar kun je al onze exemplaren even uitproberen! Bekijk het ruime assortiment zitzakken van Terapy en laat je inspireren. Ben je op zoek naar een goede relaxplek op een feest, festival of congres? Bij ons kun je niet alleen zitzakken kopen, je kunt onze zitzakken ook huren voor verschillende evenementen.