Zitzak buiten

Buiten zitzak gezocht? Om heerlijk te genieten in de tuin, het balkon of in je bootje? Wat is er dan heerlijker om lekker weg te kunnen dromen in een zitzak voor buiten van Terapy. Deze buiten zitzakken zijn gemaakt van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de buitenzitzak zich naar je lichaam en wordt je rug ondersteund. Met als resultaat, ultiem zitgenot!

Makkelijk schoon te houden

Laat je gedachten varen en droom weg op een wolk van marshmallows. Dat is het gevoel dat deze buiten zitzak je geeft. Doordat de buitenhoes gemaakt is van katoen kun je ‘m altijd wassen. Ook kun je altijd een nieuwe hoes bestellen. Het enige is alleen dat de Terapy zitzakken niet buiten kunnen blijven staan, dus zet ze ’s nachts en in de regen altijd binnen.

Verschillende zitzakken voor buiten

Uiteraard zijn er verschillende soorten zitzakken voor buiten. Er zijn zowel eenpersoonszitzakken voor buiten, als grote zitzakken. Zodat je ook samen kunt genieten van het zonnetje in een tuin zitzak voor buiten.

Van tuin zitzak tot boot zitzak

Het ideale van een zitzak voor buiten is dat je deze makkelijk kan verplaatsen. Door de lichte materialen waarvan de buitenzitzak is gemaakt, sleep je hem overal heen. Zodoende heb je niet alleen een zitzak voor buiten, tegelijkertijd kan hij worden gebruikt als binnen zitzak of als boot zitzak.

zitzak buiten mensen aan het ontspannen

Zitzak voor buiten op een festival

Doordat al onze buitenzitzakken zo comfortabel zitten, worden ze regelmatig ingezet tijdens festivals en andere evenementen. Niet alleen kun je heerlijk chillen in de lounge zitzakken voor buiten. Tijdens filmvertoningen of andere (kunst)exposities houd je door de actieve houding in de buitenzitzak je aandacht erbij. Dus organiseer je nog een feest, trouwerij of ander evenement, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor buiten zitzakken huren. Je kunt de zitzak hier ook kopen!