tips —

Elly in een druppelvorm

Er is een simpele truc om van Elly een druppelvorm te maken. Zorg dat de rits en twee hoeken van de zitzak op de grond staan. Trek één punt van de zitzak omhoog, terwijl je de ander punt in de zitzak duwt.

ell in een druppelvorm

Baloo als stoel

In een handomdraai kun je van Baloo een super comfortabele stoel maken. Ga eerst rechtop staan en trek Baloo tegen je rug. Houd vervolgens de zitzak stevig vast, terwijl je langzaam naar achter zakt in een zittende positie.

ell in een druppelvorm

Wasadvies

Zoals je zult merken, zal er intensief gebruik worden gemaakt van de Terapy familieleden. Als er vlekken op de zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen en wassen op 30 graden. Om eventueel kleurverschil te vermijden, raden wij aan de gehele buitenhoes in de wasmachine te wassen, in plaats van met een vochtige doek de vlek te verwijderen. De binnenhoes kun je niet wassen. Anders stromen er duizenden piepschuimbolletjes in je huis. Mochten er vlekken op de binnenhoes komen, dan kun je deze het beste met een vochtige doek verwijderen.

ell in een druppelvorm

Buitenhoes eromheen

De buitenhoes kan door één persoon om de binnenhoes worden gedaan. Alhoewel onze familieleden soms een beetje wild kunnen zijn. Vandaar dat het handiger is om de hoes met z’n tweeën eromheen te doen.

Gebruik deze 7 stappen om de hoes eromheen te doen:

  1. Keer de hoes binnenstebuiten.
  2. Plaatst ieder een hand in een van de punten van de buitenhoes.
  3. Grijp vervolgens ieder een punt van de binnenhoes vast, inclusief wat van de vulling in de punt.
  4. Trek de buitenhoes over de binnenhoes, totdat de helft wordt bedekt.
  5. Draai het geheel om en duw wat van de vulling de hoes in.
  6. Grijp elk een kant vast. Til vervolgens de zitzak omhoog en schud het geheel gelijktijdig, zodat de binnenhoes verder in de buitenhoes zakt.
  7. Maak vervolgens gezamenlijk de rits dicht en zorg dat de punten van de binnenhoes goed in de punten van de buitenhoes zitten.

ell in een druppelvorm

Bijvullen met piepschuim

Als je merkt dat je zitzak iets minder stevig zit, dan kan je deze eenmalig bijvullen met piepschuim. Hierdoor behoud je het comfort van je zitzak. En kan je Terapy familielid weer lange tijd mee. Voor het bijvullen van het product verwijder je eerst de buitenhoes. Vervolgens kun je de binnenhoes openritsen. Knip hierna een hoek af van de zak waar het piepschuim in wordt geleverd. Via de trechteropening kun je de zitzak zullen met nieuw piepschuim. Tijdens het bijvullen, kan het gebeuren dat er een paar piepschuimbolletjes tussenuit glippen. We raden je dan ook aan het product op een plek neer te leggen waar je de ruimte hebt en makkelijk kunt stofzuigen.

ell in een druppelvorm

ell in een druppelvorm ell in een druppelvorm ell in een druppelvorm ell in een druppelvorm ell in een druppelvorm