levering —

Al onze zitzakken en accessoires worden binnen drie dagen in heel Europa geleverd.
In Nederland wordt de bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Bel ons als het cruciaal is dat de levering de volgende dag plaats vindt.

Bezorging

Nadat de producten vanuit onze fabriek zijn verzonden, sturen wij je een mail dat de bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst. Het postorderbedrijf biedt het pakket twee keer op het afleveradres aan. Ter ontvangst moet er door een bevoegde worden getekend. Als er tweemaal niemand thuis is aangetroffen, dan wordt het product voor afhaling naar het dichtstbijzijnde PostNL postkantoor gebracht. Dit geldt voor alle adressen binnen Nederland. In Belgiƫ dient het pakket, nadat er tweemaal niemand thuis is aangetroffen, binnen zeven dagen op het dichtstbijzijnde DHL depot te worden afgehaald.
De verzendkosten zijn voor de meeste landen gelijk. Alleen komen er voor sommige (ei)landen extra verzendkosten bij. Zie hier het overzicht van alle verzendkosten.

Zelf ophalen

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Hier kan je al onze producten zien en uitproberen. Kijk hier voor ons adres en actuele openingstijden.
Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.