8.8 / 10 | 1151 reviews
Levering binnen 1-3 werkdagen
Verzending in NL en BE

Betaalmethoden

Bij Terapy kun je betalen met iDeal, Bankoverschrijving, Paypal, Creditcard en meer betaalmethoden. Bekijk de mogelijkheden:

Of misschien is uw vraag al eens eerder gesteld

Betaalmethoden

1
iDeal
In onze webshop kun je betalen met iDeal. Tijdens het bestelproces kun je de betaling direct via je eigen bank afhandelen. Je rekent dan af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
2
Bancontact / Mister Cash
Je kan in onze webshop met Bancontact / Mister Cash betalen. Deze betaaloptie wordt voornamelijk in België gebruikt. Als je Mister Cash gebruikt, dan wordt je aankoop via een online banktransactie voltooid, via een veilige verbinding.
3
Visa / Mastercard
Je kunt in onze webshop afrekenen met je Creditcard. Je betaling zal dan binnen een veilige omgeving worden voltooid.
4
Paypal
Je kan in onze webshop betalen via Paypal met een creditcard van American Express, MasterCard en Visa. Via onze beveiligde SSL procedure kun je je creditcardgegevens veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestelling vindt er een reservering op je creditcard plaats.
5
Vooruitbetaling / bankoverschrijving
Je kunt het factuurbedrag ook handmatig overmaken. Deze betaaloptie kun je tijdens het bestelproces kiezen. Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij over tot het verwerken van de bestelling.
6
Sofort
Betaling in onze webshop is mogelijk via Sofort banking. Deze betaalmogelijkheid wordt met name gebruikt in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Als je Sofort banking gebruikt dan wordt je aankoop via een online transactie voltooid, via een veilige verbinding.
7
Giropay
Je ontvangt een e-mail van ons, ter bevestiging van je bestelling en betaling. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Onze populaire producten

Elly zitzak

vanaf 164.95
Elly zitzak

Baloo zitzak

vanaf 249.95
Baloo zitzak

Verhuur Elly (festival model)

15.73
Verhuur Elly (festival model)

Zitzakhoes Elly

vanaf 79.95
Zitzakhoes Elly

Dit zeggen onze fans

Vragen of meer informatie?

Ga naar Service & Support