Beanbags

Een beanbag is een ander woord voor zitzak. Wanneer je het Engelse woord naar het Nederlands vertaalt, staat er letterlijk ‘bonen zak’. Dit verwijst naar de vorm van het materiaal waarmee de zitzak gevuld is: de EPS-korrels. Bij Terapy kun je een beanbag gemakkelijk online bestellen in verschillende formaten, vormen en kleuren.

Beanbag voor je ontspanmoment

Met een beanbag creëer je de ideale situatie om je optimaal te ontspannen. In het dagelijks leven is het van belang om af en toe een ontspanmoment voor jezelf in te plannen. Door je even lekker te ontspannen geef je jouw lichaam en geest de kans om weer op te laden. Vaak is er behoefte om na je werk of school even lekker onderuit te zakken. Wanneer je ervoor kiest om dit op je stoel te doen, kan dit schadelijk zijn voor je rug. Door het gebruik van een beanbag, ofwel zitzak, voorkom je deze schade. De beanbags van Terapy vormen zich namelijk volledig naar je lichaam. Je lichaamsgewicht wordt verdeeld en hiermee worden de drukpunten verlicht. Dit biedt een onbezorgd ontspanmoment. Vanwege het feit dat onze beanbags goed zijn voor je lichaam, waren veel fysiotherapeuten erg enthousiast over onze beanbags.

Baloo zitzak

Bekijk product Baloo zitzak

Dino zitzak

Bekijk product Dino zitzak

Elly zitzak

Bekijk product Elly zitzak
terapy zitzak ollie lichtgrijs zwart close up

Materiaal van onze beanbags

De gedachte achter onze Terapy beanbags, is dat de beanbag jou het gevoel moet geven dat je kan wegdromen op een wolk van marshmallows. Dit klinkt toch fantastisch? Om dit te realiseren hebben wij onze beanbags moeten onderscheiden van de ‘normale’ zitzak. Dit hebben wij gerealiseerd door de zitzakken te maken met een zachte stof. Deze stof is gemaakt van de hoogste kwaliteit duurzaam rekbaar katoen. Ook is de vulling van de Terapy beanbags nét iets anders dan die van andere zitzakken. Wij gebruiken voor onze vulling namelijk EPS-korrels. Dit zijn korrels die minder lucht bevatten, waardoor de beanbag langdurig zijn volume behoudt. Dit is heeft een positief effect op je houding.

Terapy beanbags

Bij Terapy hebben wij een ruime, leuke collectie beanbags. Zo bieden wij speciale zitzakken voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. Onze zitzakken zijn ook erg geschikt om lekker op te gamen. Bekijk hiervoor de selectie met gaming zitzakken. Wil je echt even languit liggen? Dan is de ligzak wellicht voor jou geschikt. De Terapy Elly, Terapy Dino, Terapy Baloo of Terapy Ollie zijn zowel geschikt om rechtop in te zitten als om languit op te liggen. Wil je liever rechtop zitten met ondersteuning? Als je een van de zitzakken combineert met de Uli of Toby geniet je van extra ondersteuning in je rug en onder je schouders en armen. Zo maak je van onze zitzakken gemakkelijk zitzak stoelen.  Daarnaast heb je nog de keuze tussen een zitzak voor buiten- of binnengebruik. Zo is er voor ieder wat wils!

Beanbag voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Terapy kleine zitzak modellen, zoals de Stanley en Sydney zitzakken. Doordat deze modellen speciaal zijn ontwikkeld voor kleine gebruikers, nemen de kinderen een actieve en gezonde houding aan in de kinder zitzakken.

Ollie zitzak

Bekijk product Ollie zitzak

Stanley zitzak

Bekijk product Stanley zitzak

Sydney zitzak

Bekijk product Sydney zitzak

Beanbag accessoires

Naast al onze beanbags, bieden wij ook een aantal beanbag accessoires aan. Deze accessoires hebben dezelfde zitzak vulling en zachte hoes als onze beanbags. Bij accessoires voor een beanbag kun je denken aan ons Zoli nekkussen, Paddy tablet kussen en natuurlijk de zitzak vulling. Ook kun je jouw beanbag een andere kleur geven. Hiervoor bestel je een losse zitzakhoes. Zo kun je voor elke gelegenheid een gepaste kleur zitzak realiseren.

Zitzak vulling

Bekijk product Zitzak vulling

Paddy tablet kussen

Bekijk product Paddy tablet kussen

Mats speelmat

Bekijk product Mats speelmat

Beanbag kopen?

Heb je interesse in een van onze beanbags? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via onze website. Neem je liever eerst een kijkje? Kom dan gerust langs in onze showroom waar je al onze exemplaren even uit kunt proberen. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om een zitzak te huren voor verschillende evenementen. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt en wij helpen je graag verder!

Onze populaire producten

Elly zitzak

vanaf 164.95
Elly zitzak

Baloo zitzak

vanaf 249.95
Baloo zitzak

Verhuur Elly (festival model)

15.73
Verhuur Elly (festival model)

Zitzakhoes Elly

vanaf 79.95
Zitzakhoes Elly

Daarom kies je voor Terapy

Ergonomisch

Onze zitzakken passen zich volledig aan naar jouw lichaam voor ultiem comfort.

Beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs

Onze zitzakken zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en designs. Kies de kleur die bij jou past!

Gratis verzending in Nederland en België

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

Snelle levering

Wij leveren binnen 1-3 werkdagen.

Dit zeggen onze fans

Vragen of meer informatie?

Ga naar Service & Support